Kaupallistaminen ja mainokset

Liikenteenvaihto-ohjelmat

Vaikka liikenteenvaihtopalvelut voivat lisätä sivustollesi tulevaa liikennettä, emme suosittele niiden käyttämistä. Tämä johtuu siitä, että ne voivat aiheuttaa kelpaamattomia klikkauksia tai impressioita ja johtaa tilisi sulkemiseen.

AdSense-ohjelmakäytännöt kieltävät yksiselitteisesti kaikenlaisen mainosimpressioiden tai klikkausten keinotekoisen tuottamisen. Kiellettyjä menetelmiä ovat muun muassa erilaiset kolmansien osapuolten palvelut, kuten klikkauksista ja selauksista maksavat ohjelmat sekä automaattiset selauspalvelu- ja klikkaustenvaihto-ohjelmat. Kyseiset ohjelmat yllyttävät käyttäjiä katsomaan sivuja tai klikkaamaan mainoksia. Tämä johtaa mainostajiemme kannalta haitalliseen toimintaan.

Emme myöskään suosittele käyttämään kolmansien osapuolten työkaluja tai palveluja sivustoliikenteen lisäämiseksi, sillä myös ne voivat aiheuttaa kelpaamatonta toimintaa ja johtaa tilin sulkemiseen. Tiedämme, että sinulla voi olla kysyttävää tietystä palvelusta ja siitä, voiko se mahdollisesti aiheuttaa kelpaamattomia impressioita tai klikkauksia. Ymmärräthän kuitenkin, ettemme voi ottaa kantaa mihinkään tiettyyn kolmannen osapuolen palveluun.

Jos haluat tietoja siitä, kuinka voit saada sivustollesi lisää liikennettä ohjelmakäytäntöjämme rikkomatta, katso vinkkejä sivustoliikenteen lisäämiseen. Tarkempaa tietoa tilin pitämisestä rikkeettömänä on AdSense-käytäntöjen aloitusoppaassa ja Google Verkkohaun roskasisältöä koskevissa käytännöissä.