Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Indtægtsgenerering og annoncer

Om trafikudvekslingsprogrammer

Selvom trafikudvekslingstjenester muligvis kan hjælpe med at få trafik på dit website, anbefaler vi ikke at bruge dem, da de kan medføre ugyldige klik eller eksponeringer og føre til, at din konto bliver deaktiveret.

AdSense-programpolitikkerne forbyder udtrykkeligt metoder til kunstig generering af annonceeksponeringer eller klik, herunder tredjepartstjenester som f.eks. programmer, hvor man modtager betaling for at klikke eller surfe, surfe automatisk, eller hvor man udveksler klik. Disse programmer tilskynder brugerne til at se sider eller klikke på annoncer, og disse aktiviteter er skadelige for vores annoncører.

Vi fraråder også, at du bruger tredjepartsværktøjer eller -tjenester for at øge trafikken på dit website, da det kan føre til lignende ugyldig aktivitet og resultere i, at din konto deaktiveres. Vi er klar over, at du måske har spørgsmål om en bestemt tjeneste, og om den eventuelt kan føre til ugyldige visninger eller klik. Vi må dog bede om din forståelse for, at vi ikke kan kommentere på specifikke tredjepartstjenester.

Hvis du vil have forslag til, hvordan du kan få mere trafik på dit website og samtidig overholde vores programpolitikker, kan du læse vores tips til at øge trafikken til dit website. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du sikrer, at din konto har et godt omdømme, under AdSense-politikker: Vejledning for begyndere og Politikker for spam i forbindelse med Google Websøgning.