Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Monetització i anuncis

Sobre els programes d'intercanvi de trànsit

Tot i que els serveis d'intercanvi de trànsit poden ajudar a atreure trànsit al vostre lloc web, us recomanem que no els utilitzeu, ja que poden generar clics o impressions no vàlids i, per tant, provocar que es desactivi el vostre compte.

Les polítiques del programa d'AdSense prohibeixen estrictament utilitzar qualsevol mitjà per generar impressions d'anunci o clics de manera artificial, inclosos serveis de tercers com ara ells programes de pagament per clic, de pagament per navegar, de navegació automàtica i d'intercanvi de clics. Aquests programes ofereixen incentius als usuaris per veure pàgines o fer clic en anuncis, la qual cosa resulta perjudicial per als nostres anunciants.

Així mateix, us recomanem que no utilitzeu eines ni serveis de tercers per augmentar el volum de trànsit al vostre lloc web, ja que també pot provocar que es generi una activitat no vàlida similar i que es desactivi el vostre compte. Entenem que podeu tenir dubtes sobre un servei específic i sobre si podria generar impressions o clics no vàlids. Ara bé, tingueu en compte que no podem opinar sobre cap servei de tercers concret.

Si voleu rebre suggeriments sobre com podeu augmentar el volum de trànsit al vostre lloc web de manera que compleixi les polítiques del programa, llegiu els nostres consells per augmentar el trànsit en un lloc web. Per obtenir més instruccions sobre com podeu mantenir el compte en bon estat, consulteu la guia d'iniciació de les polítiques d'AdSense i les polítiques de contingut brossa per a la cerca web de Google.