Varsel

Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Inntektsgenerering og annonser

Fordeling av inntekter fra AdSense-annonser med tredjepartspartnere

I henhold til vilkårene for AdSense kan ikke utgiverne fordele inntektene fra AdSense-kontoene med tredjeparter, med mindre dette er forhåndsgodkjent av Google. Her er noen eksempler på ting som ikke er tillatt:

• Kontoer som viser annonsene sine på, og deretter deler inntektene med, nettsteder som eies og drives av tredjeparter.
  • Kontoer med agentprogrammer eller partnerprogrammer som distribuerer en del av AdSense-inntjeningen til tredjepartspartnere.
  • Kontoer som deler inntektene med en tredjepartspartner som betaling for tjenester, generering av trafikk, annonsevisninger osv.

Det er mange risikoer når partnere fordeler inntekter fra AdSense-kontoen til tredjeparter. Først og fremst ser vi ofte høyere grader av ugyldige klikk og visningsaktivitet for disse kontoene enn for en vanlig konto. Dette gjør at vi sjelden tillater utgivere å distribuere AdSense-inntektene sine til tredjepartspartnere.