Kaupallistaminen ja mainokset

AdSense-mainosten tulojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa

Kuten AdSensen käyttöehdoissa todetaan, julkaisijat eivät saa jakaa AdSense-tilinsä tuloja kolmansien osapuolten kanssa, elleivät he ole saaneet Googlelta erillistä, kirjallista lupaa tehdä niin. Alla on joitakin esimerkkejä kielletystä tileistä:

• Tilit, jotka näyttävät mainoksia ja jakavat tulot kolmansien osapuolten omistamien sivustojen kanssa.
  • Tilit, joihin liittyy kumppaniohjelmia, joiden kautta jaetaan osa AdSense-tuloista kolmansille osapuolille.
  • Tilit, jotka jakavat osan tuloista kolmannelle osapuolelle korvauksena palveluista, liikenteen luomisesta, mainoksen näyttökerroista jne.

AdSense-tilin avulla ansaittujen tulojen jakamiseen kolmansille osapuolille liittyy useita riskejä. Näillä tileillä on havaittu useammin kelpaamattomia klikkauksia ja näyttökertoja kuin tavallisilla tileillä. Tästä syystä myönnämme julkaisijoille vain hyvin harvoin luvan jakaa AdSense-tulonsa kolmansien osapuolten kanssa.