Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Indtægtsgenerering og annoncer

Deling af indtjening fra AdSense-annoncer med tredjepartspartnere

Som anført i vilkår og betingelser for AdSense må udgiverne ikke dele indtjeningen fra deres AdSense-konto med tredjeparter, medmindre de først får skriftlig tilladelse fra Google til at gøre det. Her er et par eksempler på, hvad der ikke er tilladt:

• Konti, der viser deres annoncer på websites, der ejes og drives af tredjeparter, og derefter deler indtjeningen med disse.
  • Konti hos affilierede programmer eller partnerprogrammer, der deler noget af deres AdSense-indtjening med deres tredjepartspartnere.
  • Konti, der deler indtjeningen med en tredjepartspartner som betaling for tjenester, generering af trafik, annoncevisninger osv.

Der er mange risici ved, at partnere deler indtjening fra deres AdSense-konto med tredjeparter. Først og fremmest ser vi en tendens til flere ugyldige klik og visninger på disse konti end på en normal konto. Derfor giver vi sjældent udgiverne tilladelse til at dele deres AdSense-indtjening med tredjepartspartnere.