Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Adress- (PIN) och telefonverifiering

Begära en ny pinkod

Om du inte har fått din pinkod efter tre veckor kan du begära en ny.

Steg 1. Kontrollera att din betalningsadress kan ta emot vanlig post

Här är några tips på hur du kan kontrollera att du kan få din pinkod via post. Vid behov kan du ändra betalningsadressen.

• Bekräfta att adressuppgifterna matchar det land/område du valde när du registrerade dig för AdSense. Använd inte en adress i ett land/område som skiljer sig från kontots land/område.
  • Bekräfta att du kan ta emot vanlig post på din adress via den lokala postoperatören. Mer information finns på Vad är en giltig betalningsadress?
  • Det är bäst att ange betalningsadressen med det lokala språkets alfabet.
  • Kontrollera med den lokala postoperatören eller postkontoret att din post inte eftersänds till en annan adress.

Steg 2. Begär en ny pinkod

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Betalningar och sedan på Kontrollera verifiering.
  3. Klicka på Skicka pinkod igen.

Vi skickar en ny pinkod till din betalningsadress.

Obs!
  • Om den ursprungliga pinkoden kommer fram först kan du använda den. Den nya pinkoden är en dubblett av den ursprungliga pinkoden.
  • Om du har begärt en fjärde pinkod via post och fortfarande inte har fått den efter tre veckor använder du felsökningsverktyget för pinkoder.