Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonsinriktning

Matchning av cookies

Som standard kan Google placera taggar för matchning av cookies i annonsmaterialet för köpare som inte har vunnit exponeringen. Detta inaktiveras när icke-anpassade annonser eller begränsad databehandling begärs, antingen via inställningen på kontonivå (GDPR, CPRA) eller utgivartaggen (icke-anpassade annonser, begränsad databehandling).