Mainosten kohdistaminen

Evästevastaavuudet

Google voi oletusarvoisesti asettaa mainosaineistoon evästevastaavuustageja ostajille, jotka eivät ole voittaneet impressiota. Tämä on poistettu käytöstä, jos personoimattomia mainoksia tai rajoitettua datankäsittelyä pyydetään joko tilitason asetuksen (GDPR, CPRA) tai julkaisijan tagin (personoimattomat mainokset, rajoitettu datankäsittely) kautta.