Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Segmentació dels anuncis

Coincidència de galetes

De manera predeterminada, Google pot col·locar etiquetes de concordança de galetes a la creativitat per als compradors que no hagin guanyat la impressió. Aquest comportament està desactivat quan se sol·licita l'ús d'anuncis no personalitzats o el tractament de dades restringit, ja sigui mitjançant l'opció de configuració al nivell de compte (RGPD i CPRA) o bé mitjançant l'etiqueta d'editor (anuncis no personalitzats i tractament de dades restringit).