Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Automatiske annoncer

Relateret søgning efter automatiske annoncer

Relateret søgning til indhold giver dig mulighed for at vise brugerne søgetermer, som er relateret til indholdet på den side, de får vist. Når en bruger klikker på en relateret søgeterm, bliver vedkommende sendt videre til en Google-leveret søgeoplevelse, hvor der kan vises annoncer og søgeresultater fra websitet. Hvis du aktiverer relateret søgning efter automatiske annoncer, kan det opfordre dine brugere til at udforske relevante emner på dit website og interagere med AdSense til søgning-annoncer.

Bemærk! Relateret søgning efter automatiske annoncer er i øjeblikket kun tilgængelig for websites med sider på engelsk eller tysk. Hvis du aktiverer relateret søgning efter automatisk annoncer på et website på et andet sprog, vil relateret søgning efter automatiske annoncer ikke blive vist.

Fordele

• Større websiteengagement: Relateret søgning efter automatiske annoncer kan føre til større websiteengagementet, i og med at brugerne får lettere ved at finde indhold, der er relevant i forhold til det, de får vist.
  • Relevante søgeannoncer: På søgeresultatsiden kan Google vise AdSense til søgning-annoncer af høj kvalitet, der er relevante i forhold til brugernes søgetermer.
  • Øget omsætning: Relateret søgning efter automatiske annoncer kan være med til at sikre dig større omsætning ved at generere mere trafik til dine websitesøgeresultater.
  • Fungerer sammen med dine eksisterende annoncer: Da relateret søgning efter automatiske annoncer er en navigationsenhed og ikke en annonce, tæller den ikke med i antal indlæste annoncer på siden. Bemærk! Finjustering af dine annoncer (beta) har ingen betydning for relateret søgning til indhold.

Sådan fungerer relateret søgning efter automatiske annoncer

• Når du aktiverer relateret søgning efter automatiske annoncer, indsætter AdSense en relateret søgeoplevelse på dine kvalificerede sider.
  • AdSense genererer automatisk de relaterede søgetermer for dig. Bemærk! Termerne og deres position ændres muligvis med tiden.

Sådan tjener du penge på relateret søgning efter automatiske annoncer

Relateret søgning efter automatiske annoncer er et tilvalgsformat, der viser AdSense til søgning-annoncer med 51 % indtægtsandel for annonceklik. Dette kan være forskelligt fra den indtægtsandel, du modtager via AdSense til indholdsformater. Indtjening, som du genererer fra relateret søgning efter automatiske annoncer, vises som en separat linjepost i dine almindelige AdSense til indhold-betalinger.

Sådan aktiverer du relateret søgning efter automatiske annoncer

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for det relevante website i tabellen med samtlige websites. Dit website åbnes i forhåndsvisningen af annonceindstillinger.
  4. Sørg for, at Automatiske annoncer er aktiveret under "Annonceindstillinger".
  5. Klik på Formatet sideplaceret annonce, og aktivér Relateret søgning.
  6. Bekræft, at du accepterer servicevilkårene og politikkerne.
  7. Klik på Anvend på website.
    Bemærk! Relateret søgning efter annonceenheder i automatiske annoncer bliver muligvis ikke vist på dine kvalificerede sider med det samme.

Sådan sporer du effektiviteten af relateret søgning efter automatiske annoncer

1. Gå til siden Rapporter i AdSense.
  2. Opret en tilpasset rapport, og tilføj oversigten "Annonceformat".
  3. Klik på Rediger metrics Rediger, vælg metric'en "Tragt", og klik på Anvend.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have en AFS-konto (AdSense for search, AdSense til søgning) for at aktivere relateret søgning efter automatiske annoncer?

Nej. Selvom relateret søgning efter automatiske annoncer viser AdSense til søgning-annoncer, kræves der ikke en AFS-konto for at kunne aktivere relateret søgning efter automatiske annoncer. Du behøver kun at aktivere automatiske annoncer for at aktivere relateret søgning efter automatiske annoncer.

Mit website har ikke en eksisterende søgeoplevelse. Kan jeg stadig tilmelde mig relateret søgning efter automatiske annoncer?

Ja. Når brugere klikker på en relateret søgeterm, bliver vedkommende sendt videre til en Google-leveret søgeoplevelse, der viser annoncer og resultater fra dit website.

Hvilke af mine sider er kvalificerede til relateret søgning efter automatiske annoncer?

Alle sider med tilstrækkeligt tekstindhold er kvalificerede. Da relateret søgning efter automatiske annoncer opretter termer ud fra indhold, vil sider med meget indhold generere flere relevante termer, hvilket medfører større effektivitet. Bemærk! Relateret søgning viser kun sider på engelsk og tysk.

Min side er kvalificeret. Hvorfor kan jeg ikke se relateret søgning efter automatiske annoncer?

Selvom en side er kvalificeret, kan vi vurdere, at der ikke er nogen relevante forespørgsler at vise, og vi vil ikke vise relateret søgning efter automatiske annoncer på siden. Med relateret søgning efter automatiske annoncer bortfiltrerer du ikke voksenindhold og indhold med følsomme konnotationer.

Jeg kan se søgeresultater fra andre steder end mit website. Hvad skyldes det?

Hvis en forespørgsel ikke returnerer nok relevante resultater fra dit website, kan vi inkludere resultater fra en større del af internettet. Det giver mere værdi til brugeren og medvirker til, at du overholder politikkerne vedrørende tilpassede søgeannoncer. Når der vises resultater fra større dele af internettet, angiver vi dette for brugeren på søgeresultatsiden.

Tilmeld dig tredjepartsannoncer

Tredjepartsannoncer er tilgængelige for dette annonceformat. Få flere oplysninger om, hvordan du tilvælger visning af tredjepartsannoncer på dine søgeresultatsider.