Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Cerca relacionada per a anuncis automàtics

La cerca relacionada per a anuncis automàtics us permet mostrar als usuaris termes de cerca que estan relacionats amb el contingut de la pàgina que estan veient. Quan un usuari fa clic en un terme de cerca relacionat, se'l dirigeix a una experiència de cerca amb la tecnologia de Google que pot mostrar anuncis i resultats de cerca al lloc web. L'activació de la cerca relacionada per a anuncis automàtics pot animar els usuaris a explorar temes rellevants al vostre lloc web i a interaccionar amb els anuncis d'AdSense per a cerques.

Nota: actualment, la cerca relacionada per a anuncis automàtics només està disponible per a llocs web que tenen pàgines en alemany o anglès. Si activeu la cerca relacionada per a anuncis automàtics en un lloc web en un altre idioma, no es mostrarà.

Avantatges

• Més implicació amb el lloc web: la cerca relacionada per a anuncis automàtics pot augmentar la implicació amb el lloc web, ja que ajuda els usuaris a descobrir contingut rellevant per al que estan veient.
  • Anuncis de cerca rellevants: a la pàgina de resultats de cerca, Google pot publicar anuncis d'alta qualitat d'AdSense per a cerques que siguin rellevants en relació amb els termes de cerca dels usuaris.
  • Ingressos addicionals: la cerca relacionada per a anuncis automàtics us pot ajudar a generar més ingressos per anuncis de cerca, ja que porta més trànsit als resultats de cerca del vostre lloc web.
  • Funciona amb els anuncis existents: com que la cerca relacionada per a anuncis automàtics és una unitat de navegació i no un anunci, no es té en compte per a la càrrega d'anuncis de la pàgina. Tingueu present que els controls per ajustar els anuncis (beta) no afecten la cerca relacionada per a anuncis automàtics.

Com funciona la cerca relacionada per a anuncis automàtics

• Quan activeu la cerca relacionada per a anuncis automàtics, AdSense insereix una experiència de cerca relacionada a les pàgines aptes.
  • AdSense us genera automàticament els termes de cerca relacionats. Tingueu en compte que els termes i la seva posició poden canviar amb el temps.

Com obteniu guanys amb la cerca relacionada per a anuncis automàtics

La cerca relacionada per a anuncis automàtics és un format opcional que mostra anuncis d'AdSense per a cerques amb un 51% de quota d'ingressos per als clics als anuncis. És possible que aquesta xifra sigui diferent de la quota d'ingressos que rebeu a través dels formats d'AdSense per a continguts. Els guanys que genereu a partir de la cerca relacionada per a anuncis automàtics es mostraran com un concepte independent als pagaments habituals d'AdSense per a continguts.

Com es pot activar la cerca relacionada per a anuncis automàtics

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. A la taula que conté tots els llocs web, feu clic a Edita Edita al costat del vostre lloc web. El lloc web s'obrirà a la previsualització de la configuració d'anuncis.
  4. A "Configuració d'anuncis", assegureu-vos que l'opció Anuncis automàtics estigui activada.
  5. Feu clic a Formats in-page i activeu Cerca relacionada.
  6. Confirmeu que accepteu les condicions del servei i les polítiques.
  7. Feu clic a Aplica al lloc web.
    Nota: és possible que la cerca relacionada per a blocs d'anuncis automàtics no es mostri immediatament a les pàgines aptes.

Com es pot fer un seguiment del rendiment de la cerca relacionada per a anuncis automàtics

1. Aneu a la pàgina Informes d'AdSense.
  2. Creeu un informe personalitzat i afegiu el desglossament "Format d'anunci".
  3. Feu clic a Edita les mètriques Edita, seleccioneu les mètriques "Embut de conversió" i feu clic a Aplica.

Preguntes més freqüents

Necessito un compte d'AdSense per a cerques (AFS) per activar la cerca relacionada per a anuncis automàtics?

No. Tot i que la cerca relacionada per a anuncis automàtics mostra anuncis d'AdSense per a cerques, no cal tenir un compte d'AFS per activar la cerca relacionada per a anuncis automàtics. Per activar-la, només cal que tingueu els anuncis automàtics activats.

El meu lloc web no té cap experiència de cerca existent. Puc registrar-me igualment a la cerca relacionada per a anuncis automàtics?

Sí. Quan un usuari fa clic en un terme de cerca relacionat, se'l dirigeix a una experiència de cerca amb la tecnologia de Google que mostra anuncis i resultats del vostre lloc web.

Quina de les meves pàgines és apta per a la cerca relacionada per a anuncis automàtics?

Qualsevol pàgina amb prou contingut de text és apta. Com que la cerca relacionada per a anuncis automàtics genera termes segons el contingut, les pàgines amb contingut enriquit generaran termes més rellevants, de manera que millorarà el rendiment. Tingueu en compte que la cerca relacionada només mostrarà pàgines renderitzades en anglès i alemany.

La meva pàgina és apta. Per què no veig la cerca relacionada per a anuncis automàtics?

Encara que la pàgina sigui apta, si determinem que no hi ha consultes rellevants per mostrar, no renderitzarem la cerca relacionada per a anuncis automàtics a la pàgina. La cerca relacionada per a anuncis automàtics duu a terme passos per filtrar el contingut per a adults i el contingut amb connotacions sensibles a fi que no se suggereixin.

Veig resultats de cerca de fora del meu lloc web. Per què?

Quan una consulta no torna prou resultats rellevants del vostre lloc web, és possible que incloem resultats del web en general. Això proporciona més valor a l'usuari i ajuda a mantenir el compliment de les polítiques dels anuncis de cerca personalitzada. Quan es mostren resultats del web en general, ho indiquem a l'usuari a la pàgina de resultats de cerca.

Activar els anuncis de tercers

Hi ha anuncis de tercers disponibles per a aquest format d'anunci. Obteniu informació sobre com podeu activar l'opció per mostrar anuncis de tercers a les pàgines de resultats de cerca.