Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Ik zie klikken zonder inkomsten

Hiervoor zijn een aantal veelvoorkomende redenen.

• U heeft een CPM-advertentie weergegeven waarvoor een adverteerder minder dan één cent heeft betaald. Adverteerders kunnen slechts € 0,50 betalen voor elke 1000 vertoningen van een advertentie. Aangezien elke vertoning € 0,0005 waard is, kunt u maximaal negen advertentievertoningen ontvangen voor een totaalbedrag van € 0,0045.
  • Het is mogelijk dat er klikken zijn gegenereerd die in ons controlesysteem als ongeldig worden beschouwd. Zoals u wellicht weet, controleren we alle klikken op Google-advertenties voor activiteiten die de kosten van een adverteerder of de inkomsten van een uitgever kunstmatig verhogen. Klikken of vertoningen die in ons systeem als ongeldig worden beschouwd, worden nog steeds in uw rapporten weergegeven. Omdat adverteerders niet hoeven te betalen voor deze klikken, worden de inkomsten voor deze activiteit niet weergegeven. Meer informatie over ongeldige klikken.

We garanderen u echter dat alle geldige klikken en vertoningen aan AdSense-accounts worden betaald. Definitieve inkomsten worden aan het eind van elke maand opgenomen op de pagina Betalingen.