Custom Search-annonser

Utgivere som har sin egen søkemotorteknologi, kan bruke Custom Search-annonser til å tjene penger på søkeresultatsidene.

Custom Search-annonser er foreløpig kun tilgjengelig for et begrenset antall utgivere. Hvis du føler at dette kan være noe for deg, anbefaler vi at du innhenter mer informasjon og registrerer deg.

Hvis du allerede mottar både søkeresultater og annonser gjennom et annet Google Custom Search-produkt (f.eks. AdSense for søk), trenger du ikke å bruke Custom Search-annonser. Du tjener automatisk penger på samtlige Custom Search-motorer uten at du trenger å foreta deg noe. I tillegg kan du følge med på inntektene i resultatrapportene for AdSense for søk.