Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Muokattavat hakumainokset

Muokattavat hakumainokset on Google-tuote, jonka avulla omaa hakukoneteknologiaansa käyttävät julkaisijat voivat tulouttaa hakutulossivunsa.

Muokattavat hakumainokset ovat tällä hetkellä vain tiettyjen julkaisijoiden käytettävissä. Jos sivustosi sopii mielestäsi muokattaville hakumainoksille, lue aiheesta lisää ja rekisteröidy.

Jos käytät jo Googlen täsmähakutuotetta, kuten AdSense haulle ‑palvelua, voidaksesi näyttää sekä hakutuloksia että mainoksia, et tarvitse muokattavia hakumainoksia. Kaikki täsmähakukoneet tuloutetaan automaattisesti ilman lisätoimenpiteitä, ja voit seurata ansaitsemiasi tuloja AdSense haulle ‑raporteista.