Custom Search ‑mainokset

Custom Search ‑mainokset on Google-tuote, jonka avulla omaa hakukoneteknologiaansa käyttävät julkaisijat voivat kaupallistaa hakutulossivunsa.

Custom Search ‑mainoksia voivat tällä hetkellä käyttää vain tietyt julkaisijat. Jos uskot, että ne sopisivat sivustollesi, lue lisää ja rekisteröidy.

Jos käytät jo jotakin Ohjelmoitava hakumoottori ‑tuotetta (esim. AdSense haulle), jolla saat sivustollesi sekä hakutuloksia että mainoksia, et tarvitse Custom Search ‑mainoksia. Kaikki Ohjelmoitavat hakumoottorit kaupallistetaan automaattisesti, ja voit seurata tulojasi AdSense haulle ‑raporteista.