Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kontoinställningar

Ditt AdSense-konto har inaktiverats eftersom du inte aktiverade det inom sex månader

AdSense-konton inaktiveras om de inte har aktiverats efter sex månader. Om ditt konto har inaktiverats och du vill börja tjäna pengar på att visa annonser kan du återaktivera det.

Återaktivera ditt konto

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Återaktivera konto.
  3. Slutför stegen för att aktivera kontot.

Tänk på att ställa in annonser på din webbplats när ditt konto är aktivt igen så att du kan börja tjäna pengar.

Processen för inaktivering av konto

Om du inte har aktiverat kontot efter

• fem månader:

Du får ett meddelande om att ditt konto kommer att inaktiveras om du inte slutför stegen för att aktivera det under de närmaste 30 dagarna.

• sex månader:

Ditt kontot inaktiveras.

• tio år:

Du kan inte längre komma åt eller återaktivera ditt konto.