Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Kontoinnstillinger

AdSense-kontoen din er deaktivert fordi du ikke har aktivert den innen 6 måneder

AdSense-kontoer deaktiveres hvis de ikke er aktivert etter 6 måneder. Hvis kontoen din er deaktivert, og du ønsker å vise annonser igjen, kan du aktivere kontoen på nytt.

Slik aktiverer du kontoen på nytt

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Aktiver kontoen på nytt.
  3. Fullfør trinnene for å aktivere kontoen.

Når kontoen er aktiv igjen, må du opprette annonser på nettstedet ditt for å kunne tjene penger på annonsering.

Prosessen for deaktivering av kontoer

Dette skjer hvis du ikke aktiverer kontoen:

• Etter 5 måneder

Du får en e-post om at kontoen din blir deaktivert med mindre du fullfører trinnene for å aktivere kontoen i løpet av de neste 30 dagene.

• Etter 6 måneder

Kontoen blir deaktivert

• Etter 10 år

Du har ikke lenger tilgang til kontoen, og du kan ikke aktivere den på nytt.