Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Accountinstellingen

Uw AdSense-account is gedeactiveerd omdat u het niet binnen 6 maanden heeft geactiveerd

AdSense-accounts worden gedeactiveerd als ze na 6 maanden niet zijn geactiveerd. Als uw account is gedeactiveerd en u inkomsten wilt genereren met advertenties, kunt u uw account opnieuw activeren.

Uw account opnieuw activeren

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Account opnieuw activeren.
  3. Voer de stappen uit om uw account te activeren.

Als uw account weer actief is, moet u advertenties instellen op uw site zodat u geld kunt verdienen.

Procedure voor deactivering van accounts

Als u uw account niet heeft geactiveerd na:

• 5 maanden

U krijgt een e-mail waarin we u laten weten dat uw account wordt gedeactiveerd, tenzij u in de komende 30 dagen de stappen uitvoert om uw account te activeren.

• 6 maanden

Uw account wordt gedeactiveerd

• 10 jaar

U kunt uw account niet meer openen of opnieuw activeren.