Tilin asetukset

AdSense-tilisi poistettiin käytöstä, koska et aktivoinut sitä kuuden kuukauden kuluessa

AdSense-tili poistuu käytöstä, jos sitä ei ole aktivoitu kuuteen kuukauteen. Jos tilisi on poistettu käytöstä ja haluat aloittaa rahan ansaitsemisen mainoksilla, voit aktivoida tilisi uudelleen.

Näin voit aktivoida tilisi uudelleen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Aktivoi tili uudelleen.
  3. Aktivoi tilisi seuraamalla ohjeita.

Kun tilisi on taas aktiivinen, ota mainokset käyttöön sivustollasi, jotta voit alkaa ansaita rahaa.

Tilin poistaminen käytöstä

Jos et aktivoi tiliäsi

• 5 kuukauteen

saat sähköpostitse ilmoituksen siitä, että tilisi poistuu käytöstä, ellet aktivoi tiliäsi seuraavien 30 päivän kuluessa.

• 6 kuukauteen

tilisi poistetaan käytöstä.

• 10 vuoteen

et pääse enää tilillesi etkä voi aktivoida sitä uudelleen.