Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Configuració del compte

El vostre compte d'AdSense s'ha desactivat perquè no l'heu activat en un termini de 6 mesos

Els comptes d'AdSense es desactiven si no s'han activat passats 6 mesos. Si el vostre compte s'ha desactivat i voleu començar a obtenir guanys amb els anuncis, podeu reactivar-lo.

Com es pot reactivar un compte

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Torna a activar el compte.
  3. Seguiu els passos per activar el compte.

Un cop s'hagi reactivat el compte, assegureu-vos de configurar els anuncis al lloc web per començar a guanyar diners.

Procés de desactivació del compte

Si no heu activat el compte després d'un termini de:

• 5 mesos

Us enviarem un correu electrònic per informar-vos que el vostre compte es desactivarà si no completeu els passos per activar-lo durant els 30 dies següents.

• 6 mesos

El vostre compte està desactivat.

• 10 anys

Ja no podreu accedir al compte ni reactivar-lo.