Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Rapporter

«(Annonseforespørsler uten treff)» vises i rapportene mine

Det telles en annonseforespørsel hver gang nettstedet ditt ber om at det skal vises en annonse, selv om det ikke returneres noen annonser. Med mindre dekningen din er 100 %, kommer du til å ha flere annonseforespørsler enn forespørsler med samsvar (annonser som returneres og vises på nettstedet ditt), noe som resulterer i noen forespørsler uten treff.

Noen rapporter har kolonner som bare er relevante for forespørsler med samsvar. For eksempel viser rapporten for målrettingstype hvordan annonsene som vises på nettstedet ditt, er målrettet. Når en annonseforespørsel ikke har samsvar, er det ingen annonser å vurdere, så forespørselen har ikke noen målrettingstype. Derfor vises forespørsler som mangler samsvar, på en egen rad.

Eksempel på forespørsler uten treff i en rapport

• En bruker besøker nettstedet ditt som har tre annonseenheter. Når siden vises, sender den tre annonseforespørsler.
  • Vi returnerer bare to annonser (fordi du i dette eksempelet har blokkert alle relevante annonser for én av annonseenhetene).
  • Når du ser beregningene for annonseforespørselen i rapporten Målrettingstyper, ser du dette:
    • Innhold: 1 annonseforespørsel
    • Plassering: 1 annonseforespørsel
    • (Annonseforespørsler som mangler samsvar): 1 annonseforespørsel

I dette tilfellet utelukker du forespørslene uten samsvar når du analyserer hvilke resultater nettstedet gir for innholds- kontra plasseringsannonser, fordi forespørsler uten samsvar ikke kan kategoriseres som noen av dem.