Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

El missatge "(Sol·licituds d'anunci no coincidents)" es mostra als meus informes

Cada vegada que el vostre lloc web sol·licita que es difonguin anuncis, es comptabilitza una sol·licitud d'anunci, encara que no es torni cap anunci. Tret que la vostra cobertura sigui del 100%, tindreu més sol·licituds d'anunci que sol·licituds coincidents (anuncis que es tornen i es mostren al vostre lloc web), de manera que es registraran algunes sol·licituds no coincidents.

Alguns informes tenen columnes que només són rellevants per a les sol·licituds coincidents. Per exemple, l'informe de tipus de segmentació mostra la manera com s'han orientat els anuncis mostrats al vostre lloc web. Quan una sol·licitud d'anunci no és coincident, no es té en compte cap anunci, de manera que la sol·licitud no té cap tipus de segmentació. Per aquest motiu, les sol·licituds no coincidents es mostren en una fila diferent.

Exemple de sol·licituds no coincidents en un informe

• Un usuari visita el vostre lloc web, que conté tres blocs d'anuncis. Mentre la pàgina es renderitza, envia tres sol·licituds d'anunci.
  • Només tornem dos anuncis (perquè, en aquest exemple, heu bloquejat tots els anuncis rellevants per a un dels blocs d'anuncis).
  • En consultar la mètrica de sol·licituds d'anunci a l'informe de tipus de segmentació, veieu el següent:
    • Contextual: 1 sol·licitud d'anunci
    • Emplaçament: 1 sol·licitud d'anunci
    • (Sol·licituds d'anunci no coincidents): 1 sol·licitud d'anunci

En aquest cas, mantindríeu les sol·licituds no coincidents separades en analitzar el rendiment del lloc web pel que fa als anuncis amb segmentació contextual en comparació amb els de segmentació per emplaçament, ja que aquestes sol·licituds no es poden classificar en cap tipus de segmentació.

Quins informes inclouen la mètrica de sol·licituds d'anunci no coincidents

Podeu veure aquesta mètrica als informes següents:

• Tipus d'anunci
  • Tipus de segmentació
  • Tipus d'oferta
  • Bloc d'anuncis
  • Mida de l'anunci

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.