Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques

Un compte d'AdSense es pot desactivar per motius relacionats amb les polítiques

S'ha desactivat la difusió d'anuncis al meu compte?

Actualment, el vostre compte d'AdSense està actiu, però pot ser que es desactivi si no feu canvis per complir les polítiques del programa.

Per què he rebut aquest missatge d'advertiment?

Durant una revisió recent del vostre compte, els nostres especialistes han determinat que no compleix les polítiques. Els comptes poden rebre un advertiment per diversos motius, com ara els següents:
  • El compte té un historial extens d'infraccions de les polítiques o les ha infringit de manera reiterada.
    Recordeu que els editors són els responsables del contingut de totes les pàgines en què es mostren els seus anuncis, fins i tot si es tracta de contingut creat per una altra persona, com en el cas de llocs web amb contingut generat per l'usuari.
  • Hem observat comportaments enganyosos al compte.
    Els nostres especialistes supervisen atentament els clics i les impressions dels anuncis de Google mitjançant sistemes automatitzats i revisions humanes per tal de protegir els vostres interessos i els dels nostres anunciants. Tingueu present que, tal com estableixen els nostres termes i condicions, Google determinarà, a la seva sola discreció, els casos d'activitat de clics no vàlids.
  • Els nostres especialistes en polítiques han trobat al compte un lloc web amb infraccions especialment greus.
    Podria tractar-se de la presència de contingut per a adults o extremament violent o cruent, d'infraccions dels drets d'autor o d'altres factors.

Per obtenir més informació sobre els motius més habituals pels quals es desactiven comptes, consulteu els motius principals del tancament de comptes.

Què he de fer per evitar que es desactivi el meu compte?

Reaccioneu de seguida. El missatge d'advertiment conté exemples de les infraccions del lloc web, però us demanem que reviseu detingudament el contingut i l'emplaçament d'anuncis a la vostra xarxa per assegurar-vos que tot compleixi les polítiques del programa.

Entenem que el contingut és dinàmic i, per tant, us recomanem que implementeu mesures proactives per garantir que seguireu complint les polítiques a mesura que el contingut i l'emplaçament d'anuncis vagin canviant.

A continuació trobareu alguns consells que us poden ajudar a supervisar la vostra xarxa per detectar-hi infraccions de les polítiques:

1. Feu una avaluació humana de cada lloc web abans de col·locar codi d'anunci a les seves pàgines.
  2. Reviseu proactivament les pàgines amb moltes visualitzacions almenys un cop per setmana.
  3. Instal·leu filtres de paraules clau (com ara de contingut per a adults, serveis de pagament, contingut de hacking, contingut sobre apostes, etc.), sobretot a les pàgines amb contingut generat per l'usuari. No podem proporcionar informació sobre temes com ara "filtres de paraules clau" o "filtres de contingut", però us pot interessar cercar aquesta informació a Google.
  4. Afegiu un enllaç "Informa d'una infracció" a totes les pàgines amb contingut generat per l'usuari.

Què passa si faig els canvis necessaris?

Actualment, el vostre compte d'AdSense està actiu i, si feu els canvis necessaris, ho seguirà estant. Ara bé, si hi continuem trobant problemes, pot ser que desactivem tot el compte.

Quan hagi fet els canvis, us ho he de notificar?

No; reaccionar de seguida no vol dir que ens hàgiu de notificar que esteu fent els canvis. Sabrem que heu fet els canvis necessaris si el compte compleix les nostres polítiques.

Què passa si no faig els canvis necessaris i continuo infringint les polítiques?

El vostre compte d'AdSense es desactivarà.

Necessito un aclariment sobre la política que el meu lloc web infringeix. Què he de fer?

Feu una cerca en aquest Centre d'ajuda o visiteu el Fòrum d'ajuda per trobar aclariments addicionals sobre les nostres polítiques. Si us cal més informació o voleu veure exemples de les polítiques, visiteu els nostres recursos en línia:

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.