Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Hantera dina webbplatser

Vad du ska göra om din webbplats inte är redo att visa annonser

Det kan finnas flera orsaker till att din webbplats inte är redo att visa annonser. Se vad du behöver åtgärda och hur du skapar en webbplats som är redo för AdSense.

Gå till: Annonskoden är ofullständig eller saknas | Det går inte att nå din webbplats | Din webbplats har inte tillräckligt med unikt innehåll eller ger inte en god användarupplevelse | Webbplatsen innehåller policyöverträdelser | Skicka in din webbplats för granskning

Hur får du din webbplats godkänd?

Grå ikon för kod. Annonskoden är ofullständig eller saknas

• Klistrade du in koden i HTML-koden på din webbplats? Läs vår guide för kodimplementering.
  • Klistrade du in koden mellan taggarna <head> och </head>?
  • Klistrade du in koden på den webbplats du använde när du registrerade dig för AdSense?

Google AdSense Site Ownership and Basic Checks

Ett annat sätt att koppla din webbplats till AdSense

Om du föredrar att inte klistra in koden mellan taggarna <head> och </head> på din webbplats eller skapa en ads.txt-fil kan du verifiera att du äger din webbplats i Search Console. Om vi ser att du har verifierat din webbplats i Search Console fortsätter vi kontrollera att den är redo att visa annonser.

Det går inte att nå webbplatsen

• Har du angett rätt webbadress? Om du skrev fel kan du ta bort webbplatsen från webbplatslistan och lägga till en ny webbplats med rätt webbadress.
  • Är webbplatsen aktiv? Se till att webbplatsen är publicerad och tillgänglig på webben.
  • Har AdSense åtkomst till din webbplats utan lösenord? Om webbplatsen är lösenordsskyddad kan du överväga att ta bort inloggningen tillfälligt så att vi kan komma åt den. Efter att ditt konto har aktiverats kan du skapa en inloggning till sökrobot för att visa Google-annonser på de lösenordsskyddade sidorna.
  • Kan AdSense-sökroboten komma åt din webbplats? Se till att du inte blockerar sökroboten i filen robots.txt. Läs om hur du åtgärdar problem med AdSense-sökroboten.
  • Har din webbplats ett giltigt SSL-certifikat från en erkänd certifikatutfärdare (inte ett självsignerat certifikat) och omdirigerar den även HTTP till HTTPS? (Gäller endast om du använder HTTPS.)

Din webbplats har inte tillräckligt med unikt innehåll eller ger inte en god användarupplevelse.

Innan du kan börja tjäna pengar på din webbplats med AdSense är det viktigt att den ger användarna tillräckligt mycket värdefullt innehåll, innehåller tydliga navigeringselement och ger en god användarupplevelse.

Google AdSense Quality content

Läs våra tips om hur du skapar en webbplats av hög kvalitet och erbjuder en god användarupplevelse.

Grå ikon för policy. Webbplatsen innehåller policyöverträdelser

Din webbplats innehåller policyöverträdelser som behöver åtgärdas innan den kan visa annonser. Du kan få mer information genom att läsa våra programpolicyer och se hur du åtgärdar policyproblem i Policycenter.

Google AdSense Good and Bad Traffic

Skicka in din webbplats för granskning

Det krävs tid och arbete för att skapa en webbplats av hög kvalitet. När du har åtgärdat punkterna ovan kan du skicka in webbplatsen för granskning på sidan Webbplatser i ditt AdSense-konto.

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Webbplatser.
  3. Klicka på webbplatsen som behöver granskas på listan.
  4. Kontrollera att du har placerat AdSense-koden på din webbplats. Läs mer om hur du klistrar in annonskod i guiden för kodimplementering.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Klicka på Begär granskning.

Granskningen tar vanligen några dagar men kan i vissa fall ta två till fyra veckor. Vi meddelar dig när kontrollen är klar och din webbplats är redo att visa annonser.