Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Uw sites beheren

Wat u moet doen als uw site niet klaar is voor advertentieweergave

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw site niet klaar is voor advertentieweergave. Lees wat u moet oplossen en hoe u een site kunt maken die klaar is voor AdSense.

bookmarkGa naar: Uw advertentiecode ontbreekt of is onvolledig | Uw site is niet bereikbaar | Uw site bevat onvoldoende unieke content of biedt geen goede gebruikerservaring | Uw site bevat beleidsschendingen | Uw site indienen voor beoordeling

Hoe zorgt u ervoor dat uw site wordt goedgekeurd?

Grijs icoon Code. Uw advertentiecode ontbreekt of is onvolledig

• Heeft u de code in de HTML-code van uw site geplakt? Bekijk onze implementatiehandleiding voor code.
  • Heeft u de code tussen de tags <head> en </head> geplakt?
  • Heeft u de code op de site geplakt die u gebruikte toen u zich aanmeldde voor AdSense?

Google AdSense Site Ownership and Basic Checks

Een andere manier om uw site aan AdSense te koppelen

Als u de code liever niet tussen de tags <head> en </head> van uw site wilt plakken of geen ads.txt-bestand wilt maken, kunt u het eigendom van uw site verifiëren in Search Console. Als we vaststellen dat uw site is geverifieerd in Search Console, checken we of uw site klaar is voor advertentieweergave.

Uw site is niet bereikbaar

Uw site bevat onvoldoende unieke content of biedt geen goede gebruikerservaring

Voordat u via AdSense inkomsten kunt genereren met een site, is het belangrijk dat uw site voldoende waardevolle content voor gebruikers bevat en een goede gebruikerservaring en navigatie-elementen biedt.

Google AdSense Quality content

Bekijk onze tips voor hoe u een site van hoge kwaliteit kunt maken en een goede gebruikerservaring kunt bieden.

Grijs icoon Beleid. Uw site bevat beleidsschendingen

Uw site bevat beleidsschendingen die u moet verhelpen voordat er advertenties kunnen worden weergegeven. Lees voor meer informatie ons programmabeleid of lees hoe u beleidsproblemen kunt oplossen in het Beleidscentrum.

Google AdSense Good and Bad Traffic

Uw site indienen voor beoordeling

Het kost tijd en moeite om een site van hoge kwaliteit te maken. Als u bovenstaande punten heeft toegepast, kunt u uw site indienen voor beoordeling via de pagina Sites in uw AdSense-account.

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Sites.
  3. Klik in de lijst met sites op de site die moet worden beoordeeld.
  4. Bevestig dat u de AdSense-code op uw site heeft geplaatst. Meer informatie over hoe u advertentiecode kunt plakken vindt u in onze implementatiehandleiding voor code.
  5. Klik op Volgende.
  6. Klik op Beoordeling aanvragen.

Het beoordelingsproces duurt meestal een paar dagen, maar kan in sommige gevallen 2 tot 4 weken duren. We laten u weten als we de checks hebben uitgevoerd en uw site klaar is voor advertentieweergave.