Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

De status van uw AdSense-sites checken

U kunt de goedkeuringsstatus en ads.txt-status van een site checken in uw lijst met AdSense-sites. Bekijk meer informatie over hoe u de pagina Sites opent en de status van uw AdSense-sites checkt.

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Sites.
  3. Zoek de site in de lijst met sites en bekijk de goedkeuringsstatus en ads.txt-status.
    Tip: Gebruik het filter Filteren bovenaan de pagina om snel sites te vinden in de lijst. U kunt de vooraf ingestelde termen gebruiken of uw eigen zoektermen invullen.
  4. (Optioneel) Klik op een site voor meer informatie over de status.

Goedkeuringsstatussen voor sites

Status Wat dit betekent
Niet beoordeeld

Uw site is nog niet gecontroleerd. Klik op Beoordeling aanvragen om het beoordelingsproces te starten.

'Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw.'

Als u dit bericht ziet, controleert u of u de juiste URL heeft toegevoegd. Probeer het vervolgens opnieuw. Als het bericht opnieuw wordt weergegeven, komt uw site of subdomein mogelijk nog niet in aanmerking voor AdSense. Probeer het later opnieuw.

Vereist beoordeling

Uw site is inactief en moet opnieuw worden beoordeeld voordat deze weer advertenties kan laten zien. Meer informatie over hoe u een beoordeling kunt aanvragen voor een inactieve site.

Vereist aandacht U moet een paar problemen oplossen voordat er advertenties op uw site kunnen worden getoond. Meer informatie over wat u moet doen als uw nieuwe site niet gereed is.
Voorbereiden We voeren een paar controles uit op uw site. Meestal duurt dat een paar dagen, maar in sommige gevallen kan het 2 tot 4 weken duren.
Opmerking: Zorg ervoor dat u uw site niet verwijdert en deze opnieuw indient, want daardoor kan het proces worden vertraagd. We sturen u een bericht wanneer uw site klaar is voor advertentieweergave.
Klaar Uw site is klaar voor advertentieweergave. Bekijk meer informatie over hoe u advertenties op uw site instelt.
Opmerking: Zorg ervoor dat u altijd het Programmabeleid van AdSense volgt, zodat u advertenties kunt blijven weergeven. In het Beleidscentrum vindt u meer informatie over beleidsschendingen op uw site. Bekijk meer informatie over hoe u beleidsschendingen oplost in het Beleidscentrum.

Ads.txt-statussen voor sites

Status Wat dit betekent
Niet gevonden Er is geen ads.txt-bestand gevonden toen de AdSense-crawler deze site voor het laatst heeft gecrawld. Bekijk meer informatie over hoe u een ads.txt-bestand maakt.
Geautoriseerd Uw uitgever-ID is gevonden in het ads.txt-bestand van deze site. U hoeft geen actie te ondernemen.
Niet geautoriseerd Alle advertentieverzoeken van deze site worden afgewezen omdat uw uitgever-ID niet is gevonden in het ads.txt-bestand van deze site. Voeg uw uitgever-ID toe aan het ads.txt-bestand om negatieve gevolgen voor uw opbrengst te voorkomen.
Niet van toepassing Uw uitgever-ID is niet nodig in het ads.txt-bestand van deze site, omdat het ads.txt-bestand wordt beheerd door een platform. U hoeft geen actie te ondernemen.