Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Uw sites beheren

De status van uw AdSense-sites checken

U kunt de goedkeuringsstatus en ads.txt-status van een site checken in uw lijst met AdSense-sites. Bekijk meer informatie over hoe u de pagina Sites opent en de status van uw AdSense-sites checkt.

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Sites.
  3. Zoek de site in de lijst met sites en bekijk de goedkeuringsstatus en ads.txt-status.
    Tip: Gebruik het filter Filteren bovenaan de pagina om snel sites te vinden in de lijst. U kunt de vooraf ingestelde termen gebruiken of uw eigen zoektermen invullen.
  4. (Optioneel) Klik op een site voor meer informatie over de status.

Goedkeuringsstatussen voor sites

Status Wat dit betekent
Vereist beoordeling
  • Uw site is nog niet gecontroleerd. Klik op Beoordeling aanvragen om het beoordelingsproces te starten.
    'Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw.'

Als u dit bericht krijgt, controleert u of u de juiste URL heeft toegevoegd. Probeer het vervolgens opnieuw. Als het bericht opnieuw wordt weergegeven, komt uw site of subdomein mogelijk nog niet in aanmerking voor AdSense. Probeer het later opnieuw.

• Uw site is inactief en moet opnieuw worden beoordeeld voordat u hierop weer advertenties kunt tonen. Ontdek meer informatie over hoe u een beoordeling kunt aanvragen voor een inactieve site.
Vereist aandacht U moet een paar problemen oplossen voordat er advertenties op uw site kunnen worden getoond. Meer informatie over wat u moet doen als uw nieuwe site niet gereed is.
Voorbereiden We voeren een paar controles uit op uw site. Meestal duurt dat een paar dagen, maar in sommige gevallen kan het 2 tot 4 weken duren.
Opmerking: Zorg ervoor dat u uw site niet verwijdert en deze opnieuw indient, want daardoor kan het proces worden vertraagd. We sturen u een bericht wanneer uw site klaar is voor advertentieweergave.
Klaar Uw site is klaar voor advertentieweergave. Bekijk meer informatie over hoe u advertenties op uw site instelt.
Opmerking: Zorg ervoor dat u altijd het Programmabeleid van AdSense volgt, zodat u advertenties kunt blijven weergeven. In het Beleidscentrum vindt u meer informatie over beleidsschendingen op uw site. Bekijk meer informatie over hoe u beleidsschendingen oplost in het Beleidscentrum.

Ads.txt-statussen voor sites

Status Wat dit betekent
Niet van toepassing Uw uitgever-ID is niet nodig in het ads.txt-bestand van deze site, omdat het ads.txt-bestand wordt beheerd door een platform. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen.
Niet gevonden Er is geen ads.txt-bestand gevonden toen de AdSense-crawler deze site voor het laatst heeft gecrawld. Ontdek meer informatie over hoe u een ads.txt-bestand maakt.
Niet gemachtigd Alle advertentieverzoeken van deze site worden afgewezen omdat uw uitgever-ID niet is gevonden in het ads.txt-bestand van deze site. Voeg uw uitgever-ID toe aan het ads.txt-bestand, zodat er geen gevolgen voor uw opbrengst zijn.
Gemachtigd Uw uitgever-ID is gevonden in het ads.txt-bestand van deze site. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen.