Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Gestionar els llocs web

Comprovar l'estat dels llocs web d'AdSense

Podeu comprovar l'estat d'aprovació i l'estat d'ads.txt d'un lloc web a la llista de llocs web d'AdSense. Obteniu informació sobre com podeu accedir a la pàgina Llocs web i comprovar l'estat del vostre lloc web d'AdSense.

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Llocs web.
  3. A la llista de llocs web, cerqueu el vostre lloc web i comproveu-ne l'estat d'aprovació i l'estat d'ads.txt.
    Consell: feu servir el filtre Filtra que hi ha a la part superior de la pàgina per trobar ràpidament llocs web a la llista. Podeu utilitzar els termes predefinits o introduir els termes de cerca que vulgueu.
  4. (Opcional) Feu clic en un lloc web per obtenir més detalls sobre el seu estat.

Estats d'aprovació per als llocs web

Estat Què vol dir
Requereix revisió
  • El lloc web encara no s'ha revisat. Feu clic a Sol·licita una revisió per iniciar el procés de revisió.
    "S'ha produït un error. Torneu-ho a provar més tard."

Si teniu aquest missatge, comproveu que hàgiu afegit l'URL correcte i torneu-ho a provar. Si el missatge es continua mostrant, pot ser que el vostre lloc web o subdomini encara no sigui apte per a AdSense. Torneu-ho a provar més endavant.

• El lloc web està inactiu i necessita una altra revisió perquè s'hi puguin tornar a mostrar anuncis. Obteniu informació sobre com podeu sol·licitar una revisió d'un lloc web inactiu.
Necessita atenció Cal que corregiu alguns problemes perquè el lloc web estigui preparat per mostrar anuncis. Consulteu què heu de fer si el vostre lloc web nou no està a punt.
S'està preparant Estem fent algunes comprovacions al vostre lloc web. Aquest procés sol durar pocs dies, però en alguns casos pot allargar-se de dues a quatre setmanes.
Nota: assegureu-vos de no treure el lloc web i tornar-lo a enviar perquè això podria retardar el procés. Quan estigui a punt per mostrar anuncis, us ho farem saber.
Preparat El lloc web està a punt per mostrar anuncis. Obteniu informació sobre com podeu configurar anuncis al lloc web.
Nota: per poder continuar mostrant anuncis, assegureu-vos que compliu sempre les polítiques del programa d'AdSense. Al Centre de polítiques trobareu informació detallada sobre les infraccions de les polítiques al vostre lloc web. Obteniu informació sobre com podeu resoldre qualsevol infracció de les polítiques al Centre de polítiques.

Estats d'ads.txt per als llocs web

Estat Què vol dir
No aplicable No cal que el vostre identificador d'editor sigui al fitxer ads.txt d'aquest lloc web perquè una plataforma gestiona el fitxer ads.txt. No cal que feu res.
No s'ha trobat No s'ha trobat cap fitxer ads.txt la darrera vegada que el rastrejador d'AdSense ha rastrejat aquest lloc web. Obteniu més informació sobre com podeu crear un fitxer ads.txt.
No autoritzat Totes les sol·licituds d'anunci d'aquest lloc web s'estan rebutjant perquè el vostre identificador d'editor no s'ha trobat al fitxer ads.txt del lloc web. Per evitar que els vostres ingressos es vegin afectats, afegiu l'identificador d'editor al fitxer ads.txt.
Autoritzat L'identificador d'editor s'ha trobat al fitxer ads.txt d'aquest lloc web. No cal que feu res.