Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Uitsplitsing van pagina-URL's

De uitsplitsing van de pagina-URL's geeft aan hoe goed uw populairste pagina's inkomsten hebben gegenereerd in de afgelopen 30 dagen.

Opmerkingen:
  • Pagina's moeten een minimumaantal vertoningen hebben gekregen om in aanmerking te komen voor deze uitsplitsing.
  • Als u deze uitsplitsing combineert met andere uitsplitsingen, kan een deel van uw verkeer worden weggefilterd. Als u het rapport Toppagina's bijvoorbeeld uitvoert voor de afgelopen 7 dagen, bevat het een rij voor elke pagina die voldoende vertoningen heeft. Als u daarna een landuitsplitsing toevoegt, staat er in het rapport alleen een rij voor elke pagina die voldoende vertoningen in een bepaald land heeft.
  • Rapporten die deze uitsplitsing gebruiken, bevatten geen rij Alle in de gegevenstabel. Dit komt omdat mogelijk niet alle pagina's voldoende vertoningen hebben gekregen om in aanmerking te komen.
  • Deze uitsplitsing is alleen beschikbaar voor AdSense voor content.