Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Korriger brudd på retningslinjene

Utforsk retningslinjesenteret

For å hjelpe deg med å bli ekspert på retningslinjesenteret har vi samlet opplæringsressurser om dette emnet på ett sted.

På denne siden kan du opparbeide deg kunnskap trinn for trinn i et fastlagt løp, eller du kan gå direkte til delene du er mest interessert i.

Step 1 Overview of the Policy center.Gjennomgå oversikten over retningslinjesenteret

I oversikten over retningslinjesenteret forklarer vi hvordan du bruker retningslinjesenteret til å oppdage, forstå og løse problemer som har innvirkning på annonseleveringen på nettstedene eller i appene dine.

Step 2 Inside the Policy center.Se videoserien om retningslinjesenteret

Inside the Policy center (på engelsk) er en videoserie i seks deler der du får en innføring i retningslinjesenteret og de viktigste funksjonene der.

Step 3 A guide to common AdSense policy questions.Les blogginnlegget med vanlige spørsmål om retningslinjene

A guide to common AdSense policy questions (på engelsk) beskriver betydningen til retningslinjene for annonsering i Googles digitale økosystem, anbefalte fremgangsmåter for å overholde retningslinjene og hvordan du korrigerer brudd på retningslinjene.

Step 4 Viewing a Policy center announcement.Se den nylige lanseringen av retningslinjesenteret

oppdateringssiden vår finner du de nyeste funksjonene i retningslinjesenteret.

Gå til retningslinjesenteret