Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Beleidsproblemen verhelpen

Het Beleidscentrum verkennen

We hebben informatiebronnen over dit onderwerp op één plek verzameld, zodat u alles te weten kunt komen over het Beleidscentrum.

Op deze pagina kunt u het speciale traject hiervoor volgen, waarmee u steeds meer kennis opdoet naarmate u de hulpbronnen doorneemt, maar kunt u ook naar de items springen die u het meest interesseren.

Stap 1 Overzicht van het Beleidscentrum.Het overzicht van het Beleidscentrum doorlezen

In het overzicht van het Beleidscentrum leest u hoe u het Beleidscentrum kunt gebruiken om problemen met de advertentieweergave op uw sites of in uw apps op te sporen, te begrijpen en op te lossen.

Stap 2 In het Beleidscentrum.De serie 'In het beleidscentrum' bekijken

In het Beleidscentrum is een 6-delige videoserie waarin u kennismaakt met het Beleidscentrum en de belangrijkste functies.

Stap 3 Een gids met veelgestelde vragen over het AdSense-beleid.De blogpost met veelgestelde vragen over het beleid bekijken

Een gids met veelgestelde vragen over het AdSense-beleid beschrijft de rol van advertentiebeleid in het digitale ecosysteem van Google, best practices om aan het beleid te blijven voldoen en manieren om beleidsproblemen op te lossen.

Stap 4 Bekijk een aankondiging in het Beleidscentrum.De nieuwste aankondiging van het Beleidscentrum bekijken

Op onze aankondigingspagina vindt u de nieuwste functies van het Beleidscentrum.

Naar het Beleidscentrum