Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques

Descobrir el Centre de polítiques

Per ajudar-vos a assolir expertesa en el Centre de polítiques, hem recollit recursos educatius sobre aquest tema en un sol lloc.

Per utilitzar aquesta pàgina, podeu seguir el camí ordenat, que us proporciona coneixements a mesura que recorreu els recursos, o bé anar directament als elements que més us interessin.

Step 1 Overview of the Policy center.Llegiu l'article Informació general sobre el Centre de polítiques

L'article Informació general sobre el Centre de polítiques explica com podeu utilitzar el Centre de polítiques per descobrir, entendre i resoldre problemes que afecten la difusió d'anuncis als vostres llocs web o a les vostres aplicacions.

Step 2 Inside the Policy center.Mireu la sèrie "Dins del Centre de polítiques"

Dins del Centre de polítiques és una sèrie de sis vídeos que us presenta el Centre de polítiques i us guia per les seves funcions més importants.

Step 3 A guide to common AdSense policy questions.Reviseu l'entrada de blog de preguntes freqüents sobre les polítiques

A guide to common AdSense policy questions (Guia de les preguntes freqüents sobre les polítiques d'AdSense) descriu el paper de les polítiques de publicitat a l'ecosistema digital de Google, les pràctiques recomanades per complir-les i com es poden resoldre els problemes relacionats amb les polítiques.

Step 4 Viewing a Policy center announcement.Mostra l'anunci més recent del Centre de polítiques

La pàgina de novetats fa referència a les funcions més recents del Centre de polítiques.

Ves al Centre de polítiques

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.