Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Inntekter per tusen visninger i trakten

Annonseinntekter per tusen visninger i trakten regnes ut ved å dele den beregnede inntekten du får fra en traktforespørsel, på antallet visninger i trakten du har mottatt, og deretter gange dette tallet med 1000.

Inntekter per tusen visninger i trakten = (beregnet inntekt fra trakten / visninger i trakten) * 1000

Finn ut mer om trakten for relaterte søkeenheter.

Merk: Denne beregningen er ikke tilgjengelig for alle funksjoner for søke- og Shopping-annonser.