Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

RPM d'embut de conversió

Els ingressos per publicitat per cada mil impressions d'embut de conversió es calculen dividint els guanys estimats obtinguts d'una sol·licitud d'embut de conversió entre el nombre d'impressions d'embut que heu rebut i multiplicant el resultat per mil.

RPM d'embut de conversió = (guanys estimats obtinguts de l'embut de conversió / impressions d'embut de conversió) x 1000

Obteniu més informació sobre l'embut de conversió d'un bloc de cerca relacionada.

Nota: aquesta mètrica no està disponible per a tots els formats d'intencions de cerca i d'anunci.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Desbloquejar el potencial de creixement

No us perdeu les estadístiques valuoses d'AdSense. Activeu aquesta opció per rebre informes de rendiment, consells personalitzats i invitacions a seminaris web que us poden ajudar a augmentar els guanys.

Activa