Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Nieuw: 'Gerelateerde zoekopdracht voor contentpagina'

14 februari 2022

Vandaag kondigen we 'Gerelateerde zoekopdracht voor contentpagina' aan, een nieuwe functie voor AdSense voor zoeken die zoektermen weergeeft die zijn gerelateerd aan de content van de pagina's die uw gebruikers lezen. Door gerelateerde zoekopdrachten te gebruiken op uw contentpagina's, kunt u gebruikers stimuleren relevante onderwerpen op uw site te ontdekken en interactie met zoekadvertenties te hebben.

Als u gerelateerde zoekopdrachten wilt gebruiken op uw contentpagina's, moet u de vereiste stappen uitvoeren voor een overeenkomst voor AdSense voor zoeken. Neem contact op met uw accountmanager om AdSense voor zoeken te activeren voor uw AdSense-account.

U kunt gerelateerde zoekblokken maken in uw AdSense-account, de stijl ervan aanpassen aan die van uw site en de zoekblokken dan toepassen door een eenvoudige codewijziging door te voeren. Bekijk meer informatie over Gerelateerde zoekopdracht voor contentpagina.

Voorbeeld van gerelateerde zoekopdrachten voor contentpagina's in AdSense.