Sivuston taggaaminen mainostenestoa koskevia viestejä varten

Voit ylläpitää mainosestoa käyttäville tarkoitettuja viestejäsi Taggaus-välilehdellä. Hae Taggaus-välilehdeltä koodinpätkät, joiden avulla saat viestit näkymään sivustollasi.

Viesti mainostenestoa käyttäville näkyy vasta, kun olet liittänyt mainostenestotagin koodin sivustosi HTML-koodiin <head>- ja </head>-tagien väliin.
Näin taggaat sivustosi mainostenestoa koskevia viestejä varten:
  1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Yksityisyys ja viestit.
  3. Click Ad blocking recovery.
  4. Click Tagging.
  5. Kopioi mainostenestotagin koodi klikkaamalla Kopioi. Liitä koodi sivustosi HTML-koodiin <head>- ja </head>-tagien väliin.
  6. (Valinnainen) Kopioi virhesuojauskoodi klikkaamalla Kopioi. Liitä koodi sivustosi HTML-koodiin <head>- ja </head>-tagien väliin. Käyttäjä näkee koodin välittämän viestin, jos mainosblokkeri estää häntä pääsemästä sivustollesi.
Vaikka et olisi vielä valmis julkaisemaan mainosestoa käyttäville tarkoitettua viestiä sivustollasi, voit silti saada tilillesi mainoseston havaitsemista koskevaa dataa ja raportointimittareita. Näin saat dataa:
  1. Lisää mainosestotagin koodi sivustollesi.
  2. Luo mainosestoa käyttäville tarkoitettu viesti Yksityisyys ja viestit ‑työkalussa ja jätä se Luonnos-tilaan.

AdSense havaitsee mainosestot ja luo raportointimittareita, vaikka viestiä ei olisi julkaistu eikä se näkyisi sivustollasi.