Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

El compte de pagaments

El compte de pagaments inclou informació de pagament important, com ara els guanys, l'historial de transaccions, la manera en què rebeu els pagaments, etc. Al compte de pagaments, podeu consultar el saldo, afegir una forma de pagament i gestionar la configuració de pagament. El compte de pagaments està connectat al vostre compte d'AdSense o d'AdSense per a YouTube, segons correspongui, a través del vostre perfil de pagaments.

AdSense per a creadors de YouTube

Si teniu un compte d'AdSense per a YouTube, vol dir que teniu un compte de pagaments especial per als vostres guanys de YouTube. Si guanyeu diners tant amb AdSense com amb YouTube, teniu dos comptes de pagaments independents (un per cada producte). Els comptes de pagaments d'AdSense i de YouTube acumulen guanys de manera independent. Per a cada compte de pagaments, podreu:

Per obtenir més informació, consulteu l'article AdSense per a YouTube.

Accedir a un compte de pagaments

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense o d'AdSense per a YouTube.
  2. Feu clic a Pagaments i, tot seguit, a Informació de pagaments.
    Consell: per canviar a un altre compte de pagaments, feu clic al menú desplegable i seleccioneu un compte de pagaments diferent.

Exemple d'informació de pagaments a Google AdSense.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.