Advertentietargeting

Over gepersonaliseerd adverteren

Met gepersonaliseerd adverteren (voorheen op interesses gebaseerd adverteren) kunnen adverteerders gebruikers bereiken op basis van hun interesses (bijvoorbeeld 'sportliefhebbers') en demografie, evenals op basis van andere informatie, zoals hier wordt beschreven.

Gepersonaliseerd adverteren helpt u efficiënter geld te verdienen met uw website, verhoogt de waarde voor adverteerders en zorgt voor een betere gebruikerservaring.