Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentietargeting

Over gepersonaliseerd adverteren

Met gepersonaliseerd adverteren (voorheen op interesses gebaseerd adverteren) kunnen adverteerders gebruikers bereiken op basis van hun interesses (bijvoorbeeld sportliefhebbers) en demografie, en andere informatie die hier wordt beschreven.

Via gepersonaliseerd adverteren kunt u efficiënter inkomsten genereren met uw website, de waarde voor adverteerders verhogen en een betere gebruikerservaring bieden.