Käytännöt

Mainostaminen on poistettu käytöstä sivullasi tai sivustollasi

Jos haluat saada mainokset taas näkymään sivullasi tai sivustollasi tai varmistaa, ettei mainostaminen keskeydy, sinun on tehtävä muutoksia ohjelmakäytäntöjemme noudattamiseksi. Alla on joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka koskevat mainostamisen poistamista käytöstä.

Miksi mainostaminen on poistettu käytöstä?

Käytäntöasiantuntijamme lopettavat mainosten näyttämisen sivulla tai sivustolla, jos sen todetaan rikkovan ohjelmasääntöjä. Saamassasi ilmoituksessa kerrotaan tarkkaan, miksi mainostaminen on poistettu käytöstä.

Alkuun

Mistä löydän ilmoitukseni?

Näin löydät käytäntöilmoituksen:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Valitse Käytäntökeskus.

Lisäksi ilmoitukset lähetetään AdSense-tiliisi liittyvään sähköpostiosoitteeseen.

Alkuun

Mitä ilmoitus sisältää?

Saamastasi ilmoituksesta näet tärkeää tietoa, kuten sen, onko kyseessä sivu-, sivusto- vai tilitason toimenpide. Jos poistamme mainostamisen käytöstä sivullasi, ilmoitamme havaitun käytäntörikkomuksen ja sivun, jolla se on havaittu. Jos poistamme mainostamisen käytöstä sivustollasi, ilmoitamme käytäntörikkomuksen ja esimerkkisivun, jolla se on havaittu. Jos mainostaminen on poistettu käytöstä tiliin liittyvien käytäntöongelmien vuoksi, lue artikkeli AdSense-tili on saatettu poistaa käytöstä käytäntöihin liittyvistä syistä.

Alkuun

Olen saanut ilmoituksen sellaiseen sivuun tai sivustoon liittyen, jota en hallinnoi. Mitä teen?

Jos epäilet muiden käyttävän mainoskoodiasi haitallisiin tarkoituksiin, suosittelemme käyttämään Sivustojen valtuutus ‑ominaisuutta. Sivustojen valtuutus on valinnainen ominaisuus, jonka avulla voit valita tietyt sivustot, joilla on lupa käyttää Google-mainoskoodiasi. Lue lisää sivustojen valtuuttamisesta.

Alkuun

Löysin ilmoituksen. Mitä minun pitäisi tehdä nyt?

Lue ilmoitus huolellisesti ja korjaa ongelmat tekemällä tarvittavat muutokset. Tutustu tämän jälkeen seuraaviin tarkistuksen pyytämistä koskeviin tietoihin:

Tarkastuspyyntöihin liittyvät parhaat käytännöt

• Varmista, että ymmärrät käytäntörikkomuksen syyn: Käytäntöilmoitukset sisältävät aina tietoa rikotusta käytännöstä. Lue teksti tarkkaan, jotta ymmärrät, kuinka se liittyy sivuusi tai sivustoosi. Jos sinulla on vielä tämän jälkeen kysyttävää tai et tiedä, miten voit ratkaista ongelman, tutustu asiaankuuluviin ohjelmakäytäntöjen osioihin ohjekeskuksessa.
  • Tarkista koko sivustosi: Kun mainostaminen poistetaan käytöstä sivustollasi, saamassasi ilmoituksessa on esimerkkinä yksi URL-osoite, jossa rikkomus on havaittu. Muistathan, että se on vain esimerkki ja käytäntörikkomus on voitu havaita myös muilla sivuilla. Sinun on tehtävä tarvittavat korjaukset koko sivustollesi. Julkaisijat ovat usein huomanneet, että Googlen hakuoperaattoreista on apua käytäntörikkomusten etsimisessä.
  • Pyydä tarkistusta: Kun olet tehnyt kaikki edellä mainitut toimet, voit pyytää sivusi tai sivustosi tarkistusta. Jos kyseessä on sivutason rikkomus, varmista, että olet tehnyt kaikki ilmoituksessa eritellyt toimet ennen tarkistuksen pyytämistä. Jos kyseessä on sivustotason rikkomus, ilmoita tarkasti, mihin toimiin olet ryhtynyt rikkomusten korjaamiseksi. Kerro myös, miten aiot estää vastaavat tilanteet jatkossa. Voit myös antaa muutamien sellaisten sivujen URL-osoitteen, joihin olet tehnyt muutoksia. Kun olet valmis pyytämään tarkastusta, siirry AdSense-tilisi Käytäntökeskukseen.
    Ennen kuin pyydät tarkistusta, varmista, että sivustollasi on AdSense-mainoskoodi. Muutoin emme voi tarkistaa sääntöjenmukaisuutta.
  • Odotathan kärsivällisesti: Vastaamme tarkastuspyyntöihin yleensä viikon kuluessa, mutta jos olemme saaneet paljon pyyntöjä, vastaamiseen voi mennä kauemmin.

Alkuun

Otetaanko mainosten näyttäminen aina uudelleen käyttöön, kun pyydän tarkistusta?

Mainostamista voidaan usein jatkaa, jos olet tehnyt tarvittavat muutokset ja sivusi tai sivustosi on jälleen käytäntöjen mukainen. Tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista. Jos olet saanut ilmoituksen käytäntövaroituksesta tai mainostaminen on poistettu käytöstä sivustollasi, ilmoituksessa mainittu URL-osoite saattaa olla vain yksi esimerkki sivuista, joilla rikkomus on havaittu. Sinun on tehtävä tarvittavat muutokset koko sivustolle, ennen kuin voimme ottaa mainonnan uudelleen käyttöön sivustollasi.

Alkuun

Tarvitsen lisätietoja käytännöstä, jota sivuni tai sivustoni rikkoo. Mitä teen?

Saat lisätietoa käytännöistämme ohjekeskuksesta tai käymällä ohjefoorumilla. Jos haluat muuta lisätietoa tai esimerkkejä käytännöistä, tutustu seuraaviin verkkomateriaaleihin:

Alkuun