Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Løs politikrelaterede problemer

Annoncevisningen blev deaktiveret på din side eller dit website

Hvis du vil genaktivere annoncevisningen på din side eller dit website eller sikre dig, at annoncevisningen ikke afbrydes, skal du foretage ændringer for at sikre, at du overholder vores programpolitikker. Nedenfor finder du nogle af de oftest stillede spørgsmål om deaktiveret annoncevisning.

Hvorfor blev annoncevisningen deaktiveret?

Politikspecialister deaktiverer annoncevisning på en side eller et website, hvis det konstateres, at siden eller websitet overtræder programpolitikkerne. Gennemgå underretningen for at få præcise oplysninger om, hvorfor annoncevisningen blev deaktiveret.

Tilbage til toppen

Hvor kan jeg finde min underretning?

Sådan får du vist en underretning vedrørende politik:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Konto.
  3. Klik på Politikcenter.

Desuden sendes underretninger til den mailadresse, der er knyttet til din AdSense-konto.

Tilbage til toppen

Hvad indeholder underretningen?

Den underretning, vi sender dig, indeholder vigtige oplysninger, f.eks. om det drejer sig om en handling på sideniveau, websiteniveau eller på kontoniveau. Hvis vi har deaktiveret annoncevisning på din side eller dit website, fortæller vi dig, hvilken specifik overtrædelse vi har fundet, og vi viser dig også den specifikke side, hvor vi har fundet overtrædelsen. Hvis vi har deaktiveret annoncevisning på dit website, fortæller vi dig, hvilken specifik overtrædelse vi har fundet, og vi giver dig et eksempel på en side, hvor vi har fundet overtrædelsen. Hvis annoncevisningen er deaktiveret på grund af en handling på kontoniveau, skal du i stedet gennemgå vores artikel Din AdSense-konto kan være deaktiveret på grund af politikkerne.

Tilbage til toppen

Jeg har modtaget en underretning for en side eller et website, som jeg ikke administrerer. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du er bekymret for, at andre bruger din annoncekode på ondsindet vis, anbefaler vi, at du bruger funktionen til websitegodkendelse. Det er valgfrit, om du vil bruge websitegodkendelse, men med denne funktion kan du angive, at det kun er bestemte websites, der har tilladelse til at bruge din Google-annoncekode. Få flere oplysninger om, hvordan du godkender dine websites.

Tilbage til toppen

Nu har jeg fundet underretningen, hvad gør jeg så?

Du skal læse underretningen meget grundigt og foretage de ændringer, der skal til for at løse problemerne. Derefter skal du læse nærmere om, hvordan du anmoder om en gennemgang, nedenfor:

Optimale løsninger vedrørende anmodning af en gennemgang

• Sørg for, at du forstår overtrædelsen: Hver gang vi sender en underretning vedrørende politik, inkluderer vi et uddrag af politikken, der forklarer, hvad politikken går ud på. Læs dette grundigt for at finde ud af, hvad det indebærer for din side eller dit website. Hvis du stadig har spørgsmål efter dette, eller du ikke ved, hvordan du skal løse problemet, anbefaler vi, at du gennemgår de relevante afsnit i vores programpolitikker i Hjælp til AdSense.
  • Tjek hele dit website: Hvis annoncevisningen er blevet deaktiveret på dit website, sender vi dig en underretning, som indeholder en webadresse, hvor du kan finde et eksempel på overtrædelsen. Husk, at det kun er et eksempel, overtrædelsen findes muligvis også på andre sider på dit website, og vi forventer, at du løser problemet på hele dit website. I mange tilfælde har udgivere haft nytte af Googles søgeoperatorer, når de skulle finde overtrædelserne.
  • Anmod om en gennemgang: Når du har udført ovenstående, kan du anmode om en gennemgang af din side eller dit website. I forbindelse med overtrædelser på sideniveau skal du kontrollere, at du har gjort alt i henhold til underretningen, inden du anmoder om en gennemgang. I forbindelse med overtrædelser på websiteniveau skal du fortælle os nøjagtigt, hvad du har gjort for at løse problemerne, og hvordan du vil sikre, at der ikke opstår lignende problemer i fremtiden. Du kan også inkludere nogle webadresser, der viser eksempler på de handlinger, du har udført. Når du er klar til at anmode om en gennemgang, skal du gå til Politikcenter på din AdSense-konto.
    Før du indsender din anmodning om en gennemgang, skal du kontrollere, at der er AdSense-annoncekode på dit website, da vi ellers ikke kan gennemgå det for at se, om vores politikker overholdes.
  • Vær lidt tålmodig:: Vi gennemgår typisk anmodninger om gennemgange inden for en uge, men nogle gange kan det vare lidt længere tid, inden vi svarer.

Tilbage til toppen

Bliver annoncevisning altid genaktiveret efter anmodning om en gennemgang?

I mange tilfælde kan vi genaktivere annoncevisningen, hvis du kan foretage de relevante ændringer, så din side eller dit website overholder politikkerne, men det er ikke muligt i alle tilfælde. Hvis du har modtaget en advarselsmeddelelse vedrørende politikker, eller hvis annoncevisningen er blevet deaktiveret på dit website, skal du huske, at den webadresse, der er nævnt i din underretning, måske kun er ét eksempel. Du skal foretage de relevante ændringer på hele websitet, inden vi kan overveje at genaktivere annoncevisning på dit website.

Tilbage til toppen

Jeg har brug for en afklaring om den politik, der er blevet overtrådt. Hvad skal jeg gøre?

Søg i Hjælp til AdSense, eller besøg vores Hjælpeforum for at finde yderligere forklaringer om vores politikker. Hvis du vil have en uddybende forklaring eller at få vist eksempler på vores politikker, kan du besøge vores onlineressourcer:

Tilbage til toppen