Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques

S'ha desactivat la difusió d'anuncis a la vostra pàgina o lloc web

Si voleu tornar a activar la difusió d'anuncis a la vostra pàgina o lloc web, o si us voleu assegurar que no s'interromp, heu de fer canvis a fi de complir les nostres polítiques del programa. Aquí trobareu algunes de les preguntes més freqüents sobre la desactivació de la difusió d'anuncis.

Per què s'ha desactivat la difusió d'anuncis?

Els especialistes en polítiques desactiven la publicació d'anuncis en una pàgina o un lloc web quan hi detecten una infracció de les polítiques del programa. Llegiu la notificació per saber exactament per què s'ha desactivat la difusió d'anuncis.

Torna a dalt

On puc trobar la notificació?

Per veure la notificació sobre les polítiques, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Compte.
  3. Feu clic a Centre de polítiques.

A més, les notificacions s'envien a l'adreça electrònica associada amb el compte d'AdSense.

Torna a dalt

Què conté la notificació?

La notificació que us enviem inclou informació important, com ara si es tracta d'una acció al nivell de pàgina, de lloc web o de compte. Si hem desactivat la publicació d'anuncis en una pàgina, us informarem de la infracció específica que hi hem detectat i us indicarem la pàgina específica on l'hem trobat. Si hem desactivat la difusió d'anuncis al vostre lloc web, us informarem de la infracció específica que hi hem detectat i us mostrarem una pàgina d'exemple on l'hem trobat. Si hem desactivat la difusió d'anuncis a causa d'una acció al nivell de compte, és millor que llegiu l'article Un compte d'AdSense es pot desactivar per motius relacionats amb les polítiques.

Torna a dalt

He rebut una notificació per a una pàgina o un lloc web que no gestiono. Què he de fer?

Si us preocupa que algú altre estigui fent un ús maliciós del vostre codi d'anunci, us recomanem que utilitzeu la funció d'autorització de llocs web; es tracta d'una funció opcional que us permet identificar només els llocs web específics que poden fer servir el vostre codi d'anunci de Google. Obteniu informació sobre com podeu autoritzar llocs web.

Torna a dalt

He trobat la notificació. I ara, què he de fer?

Llegiu la notificació amb atenció i feu els canvis que calgui per resoldre els problemes. En acabat, seguiu el procediment per demanar una revisió, que s'explica tot seguit:

Pràctiques recomanades per sol·licitar una revisió

• Assegureu-vos que enteneu la infracció: cada cop que us enviem una notificació sobre les polítiques, hi incloem un fragment explicatiu de la política relacionada amb la infracció. Llegiu-lo amb atenció i assegureu-vos de comprendre com s'aplica a la vostra pàgina o lloc web. Si així i tot teniu dubtes sobre com podeu resoldre el problema, us recomanem que reviseu les seccions de les polítiques del programa corresponents al Centre d'ajuda.
  • Reviseu tot el lloc web: si els anuncis s'han desactivat per al lloc web, us enviarem una notificació amb un URL d'exemple de la infracció. Heu de tenir clar que es tracta només d'un exemple: la infracció pot estendre's a altres pàgines del lloc web i s'espera que dueu a terme les accions oportunes a tot el lloc web. En molts casos, els editors han trobat útils els operadors de cerca de Google per localitzar les infraccions.
  • Sol·liciteu una revisió: després de completar els passos anteriors, podeu demanar una revisió de la pàgina o del lloc web. En el cas de les infraccions de pàgina, assegureu-vos que heu seguit totes les indicacions de la notificació abans de sol·licitar la revisió. En el cas de les infraccions de lloc web, expliqueu-nos exactament què heu fet per resoldre les infraccions i com teniu intenció d'evitar-ne altres de semblants en el futur. També ens podeu proporcionar alguns URL que serveixin d'exemple de les accions que heu dut a terme. Quan estigueu a punt per sol·licitar la revisió, visiteu el Centre de polítiques del compte d'AdSense.
    Abans de sol·licitar una revisió, assegureu-vos que el vostre lloc web conté el codi d'anunci d'AdSense; en cas contrari, no en podrem revisar el compliment.
  • Tingueu paciència: normalment responem a les sol·licituds en una setmana, però de vegades, si la demanda és elevada, aquest temps es pot allargar.

Torna a dalt

Sempre que sol·liciti una revisió es tornaran a publicar els anuncis?

Si aconseguiu aplicar els canvis necessaris que facin que la pàgina o el lloc web tornin a complir les polítiques, podrem tornar a activar la publicació d'anuncis en la majoria dels casos, però heu de tenir present que no sempre és possible. Si heu rebut una notificació d'avís sobre les polítiques, o si s'ha desactivat la difusió d'anuncis al vostre lloc web, recordeu que l'URL que es menciona a la notificació potser és només un exemple; heu de fer els canvis necessaris a tot el lloc web abans que ens plantegem tornar a activar la difusió d'anuncis al lloc web.

Torna a dalt

Necessito un aclariment sobre la política que s'ha infringit. Què he de fer?

Us recomanem que feu una cerca en aquest Centre d'ajuda o que visiteu el Fòrum d'ajuda per trobar més aclariments sobre les nostres polítiques. Si us cal més informació o voleu veure exemples de les polítiques, visiteu els nostres recursos en línia:

Torna a dalt

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.