Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

RPM van advertentie

De RPM (inkomsten per duizend vertoningen) van een advertentie wordt berekend door uw geschatte inkomsten te delen door het aantal ontvangen advertentievertoningen en dit vervolgens te vermenigvuldigen met 1000.

RPM van advertentie = (geschatte inkomsten/advertentievertoningen) * 1000

Als u bijvoorbeeld naar schatting € 180 verdient uit 45.000 advertentievertoningen, is de RPM van de advertentie (€ 180/45.000) * 1000, oftewel € 4,00.

Houd er rekening mee dat deze statistiek alleen beschikbaar is op het tabblad voor de statistische gegevensgroep 'Aangepast'. Meer informatie over de aangepaste statistische gegevensgroep.