Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Pagina-RPM

De RPM (inkomsten per duizend vertoningen) wordt berekend door uw geschatte inkomsten te delen door het aantal paginaweergaven dat u heeft ontvangen, en dit vervolgens te vermenigvuldigen met 1000.

Pagina-RPM = (geschatte inkomsten / aantal paginaweergaven) * 1000

Als u bijvoorbeeld een geschatte € 0,15 heeft verdiend met 25 vertoningen, is uw pagina-RPM gelijk aan (€ 0,15/25) * 1000, ofwel € 6,00.