Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Monetització i anuncis

Com podeu ajudar a evitar el trànsit no vàlid

Els editors d'AdSense són, en última instància, els responsables del trànsit als seus anuncis. Per aquest motiu, és fonamental que superviseu escrupolosament el trànsit d'anuncis per assegurar-vos que el vostre compte compleix les nostres polítiques i que no acumuleu trànsit no vàlid. Si detecteu alguna cosa sospitosa després de seguir els consells següents, podeu fer-nos-ho saber.

Us recomanem que reviseu la informació dels recursos següents:

Consells per ajudar-vos a evitar el trànsit no vàlid als vostres anuncis

• Enteneu el trànsit d'anuncis i els visitants del lloc web

Desglosseu els informes de trànsit en segments significatius fent servir canals d'URL, canals personalitzats o blocs d'anuncis. Això us ajudarà a avaluar la manera com els canvis en les fonts del trànsit o les implementacions poden afectar el vostre trànsit d'anuncis.

A continuació, utilitzeu Google Analytics per obtenir informació detallada sobre els visitants del vostre lloc web i estigueu alerta per detectar comportaments sospitosos dels usuaris. Pregunteu-vos d'on venen, sia geogràficament o al web, i quines pàgines del lloc web miren. Obteniu informació sobre com podeu entendre el trànsit.

• Eviteu les col·laboracions amb tercers que no siguin de confiança o que no ofereixin la qualitat suficient

Alguns editors han tingut problemes relacionats amb trànsit no vàlid en col·laborar amb xarxes publicitàries, motors de cerca o llocs web de directoris de baixa qualitat amb la intenció d'incrementar el trànsit al seu lloc web. Obteniu més informació sobre l'adquisició de trànsit.

• No feu clic als vostres propis anuncis, encara que us sembli que ho podeu fer

Encara que us interessi un anunci o que estigueu cercant el seu URL de destinació, fer clic en anuncis propis està prohibit. Tingueu present que, encara que filtrem els clics que feu als vostres propis anuncis, no els ignorem del tot; si creiem que un editor ha estat fent clic als seus propis anuncis per inflar els guanys que obté o els costos d'un anunciant, és possible que desactivem el seu compte per protegir els nostres anunciants.

• Comproveu la implementació diverses vegades

Alguns editors utilitzen implementacions personalitzades que poden tenir conseqüències no intencionades a les sol·licituds d'anunci. Comproveu que la vostra implementació d'anuncis compleix les nostres polítiques d'emplaçament d'anuncis i que no té errors de programació. A més, verifiqueu els anuncis en diversos navegadors i plataformes per assegurar-vos que funcionin tal com espereu.

• Consulteu el Fòrum d'ajuda d'AdSense

Si teniu cap dubte, és probable que un altre editor ja s'hagi topat amb el mateix problema, així que podeu unir-vos al debat corresponent per obtenir més informació o bé iniciar-ne un. Si us heu trobat amb un tercer o una situació que sol generar trànsit no vàlid, informeu-ne els altres usuaris.

Per obtenir informació sobre com podeu evitar el trànsit no vàlid a AdMob, consulteu el Centre d'ajuda d'AdMob.