Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Retningslinjer

Vanlige spørsmål om retningslinjesenteret

Nedenfor finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene om retningslinjesenteret.

Jeg har korrigert nettstedet mitt basert på informasjonen om sanksjonen nettstedet er underlagt i henhold til retningslinjene. Hvorfor er det fortsatt oppført en sanksjon i retningslinjesenteret?

Du må be om gjennomgang av nettstedet ditt før sanksjonen kan fjernes. Følg denne fremgangsmåten for å be om gjennomgang.

Hvis et nettsted er underlagt en sanksjon i henhold til retningslinjene, men sanksjonen ikke er oppført i retningslinjesenteret, betyr det at nettstedet er i tråd med programretningslinjene?

Nei, ikke nødvendigvis. I retningslinjesenteret kan du se de nettstedene der det er funnet brudd på en eller flere av programretningslinjene under evalueringsprosessen vår. Vi jobber utrettelig med å gjøre disse prosessene enda bedre, men det er vanskelig å avdekke alle problemer. Vi kan komme til å varsle deg på andre måter enn via retningslinjesenteret dersom vi oppdager problemer via andre løsninger.

Vises alle nettstedene der det forekommer brudd på programretningslinjene for Google, i retningslinjesenteret?

Nei, bruddene du ser i retningslinjesenteret, omfatter bare nettsteder som har generert annonseforespørsler i løpet av de siste sju til ti dagene. Enkelte nettsteder (f.eks. slike med svært lav daglig trafikk) vises ikke i retningslinjesenteret. Du står selv ansvarlig for å sørge for at nettstedene dine til enhver tid er i tråd med programretningslinjene. Vi anbefaler at du regelmessig kontrollerer at nettstedene dine er i tråd med retningslinjene.