Käytännöt

Käytäntökeskuksen UKK

Alla on vastauksia joihinkin Käytäntökeskusta koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Olen tehnyt sivustolleni tarvittavat muutokset käytäntösanktion tietojen perusteella. Miksi sanktio näkyy edelleen Käytäntökeskuksessa?

Sinun on pyydettävä sivuston tarkastusta, ennen kuin sanktio voidaan poistaa. Seuraa tarkastuksen pyytämistä koskevia ohjeita.

Jos sivuston käytäntösanktiota ei näy Käytäntökeskuksessa, tarkoittaako se, että sivusto on ohjelmakäytäntöjen mukainen?

Ei välttämättä. Käytäntökeskuksessa näkyvät sivustot, joiden on tarkastusprosessin aikana havaittu rikkovan yhtä tai useampaa ohjelmakäytäntöä. Vaikka pyrimme jatkuvasti parantamaan näitä prosesseja, ne eivät pysty havaitsemaan kaikkia rikkomuksia. Saatamme ilmoittaa sinulle Käytäntökeskuksen ulkopuolella, jos havaitsemme ongelman jollakin muulla tavalla.

Näkyvätkö Käytäntökeskuksessa kaikki Googlen ohjelmakäytäntöjen vastaiset sivustot?

Eivät. Käytäntökeskuksessa näkyvät vain sellaiset käytäntörikkomuksia sisältävät sivustot, jotka ovat luoneet mainospyyntöjä 7–10 viime päivän aikana. Tietyt sivustot (esimerkiksi sivustot, joilla on hyvin vähän päivittäistä liikennettä) eivät näy Käytäntökeskuksessa. Olet vastuussa siitä, että sivustosi ovat aina ohjelmakäytäntöjemme mukaisia. Suosittelemme, että tarkistat sivustosi säännöllisesti rikkomusten varalta.