Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

GDPR-meddelelser

Opret en meddelelse om europæiske forordninger

Når du har føjet dine websites til AdSense, skal du udføre følgende trin for at oprette den meddelelse om europæiske forordninger, som du vil vise til de kvalificerede brugere af dine websites i EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde) og Storbritannien.
Bemærk! Sørg for, at du har placeret AdSense-koden på dit website.
  1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Privatliv og beskeder.
  3. Klik på GDPR.
  4. Klik på Opret besked. Siden "Rediger meddelelse" åbnes.
  5. Vælg de websites, som denne meddelelse skal vises på:
    1. Klik på Vælg websites.
    2. Vælg de ønskede websites.
    3. Klik på Bekræft
  6. Vælg de sprog, som denne meddelelse skal vises på:
    1. Standardsprog: Meddelelsen vises på standardsproget, når brugerens enhedssprog ikke kan fastslås, eller når brugerens enhedssprog ikke stemmer overens med de valgte "Yderligere sprog".
    2. Yderligere sprog: Meddelelsen kan vises til brugere på ethvert af de "Yderligere sprog", der matcher brugerens enhedssprog. De sprog, du vælger her, skal matche de sprog, som dit website er tilgængeligt på. Du kan redigere meddelelsesteksten for hvert sprog, du vælger under "Yderligere sprog".
      Eksempel
      Hvis du vælger "Nederlandsk" i feltet "Yderligere sprog", får en bruger, hvis enhedssprog er angivet til nederlandsk, vist den nederlandske version af meddelelsen om europæiske forordninger.
  7.  I sektionen "Brugervalg" skal du træffe en beslutning vedrørende muligheden Jeg giver ikke mit samtykke. Hvis denne meddelelse er aktiveret, giver den dine brugere mulighed for at undlade at give samtykke til dine annonceringspartnere og dine annonceringspartneres formål med et enkelt klik på meddelelsens første side.
    Bemærk! For at den gode oplevelse for dine besøgende kan prioriteres, vises meddelelsen om samtykke ikke på siden med din privatlivspolitik.
  8. (Valgfrit) Aktivér muligheden Luk (giv ikke samtykke) for at føje et lukkeikon til din meddelelse. Brugerne kan i så fald klikke på lukkeikonet for at lukke meddelelsen og afvise at give samtykke til dine annoncepartnere og deres formål.
  9. Angiv et beskrivende navn i feltet "Meddelelsens navn", så det bliver lettere at identificere meddelelsen senere. Navnet vises kun på siden "Privatliv og meddelelser" og kan ikke ses af brugerne.
  10. (Valgfrit) Rediger og formatér meddelelsen, så den passer til dit websites redaktionelle og visuelle standarder.
    Hvis meddelelsen vises på mere end ét sprog, skal du gennemgå meddelelsen på alle de valgte sprog, inden du udgiver den.
  11. Angiv webadressen til privatlivspolitikken for dit website.
  12. Klik på Gem kladde
  13. Udgiv meddelelsen, når du er klar.
Bemærk! Meddelelser om europæiske forordninger i AdSense understøtter ikke AMP (Accelerated Mobile Pages).

Oprettelse af en meddelelse om europæiske forordninger i automatiske annoncer

Følg denne fremgangsmåde for at oprette en meddelelse om europæiske forordninger, som kan vises på websites, der anvender automatiske annoncer.

1. Klik på Annoncer.
  2. Klik på Rediger ud for det website, hvor du vil vise en meddelelse.
  3. Klik på Privatliv og beskeder.
  4. Klik på GDPR. Siden med værktøjet til oprettelse af meddelelser åbnes. Hvis du allerede har en eller flere meddelelser om europæiske forordninger for dette website, vises den nyeste meddelelse. Hvis der ikke er nogen tidligere meddelelser for dette website, vises en ny meddelelse.
  5. Vælg til eller fra på rullemenuen Giv ikke samtykke.
  6. Angiv webadressen til privatlivspolitikken for dit website
    Bemærk! For at den gode oplevelse for dine besøgende kan prioriteres, vises meddelelsen om samtykke ikke på siden med din privatlivspolitik.
  7. (Valgfrit) Du kan føje et logo til din meddelelse.
  8. (Valgfrit) Rediger og formatér meddelelsen, så den passer til dit websites redaktionelle og visuelle standarder.
  9. Klik på Gem.
  10. Udgiv meddelelsen, når du er klar.