Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Mogelijkheden en experimenten

Uw instelling voor Automatisch optimaliseren wijzigen

Voer de volgende stappen uit om de instelling voor Automatisch optimaliseren te wijzigen:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Optimalisatie en dan Experimenten.
  3. Klik op uw huidige instelling voor Automatisch optimaliseren, bijvoorbeeld Automatisch optimaliseren aan.
  4. Selecteer een optie in het gedeelte Automatisch optimaliseren:
    • Automatisch optimaliseren aan (aanbevolen)

Google voert experimenten uit voor uw verkeer en past automatisch verbeteringen toe.

• Alleen suggesties

Google voert experimenten uit voor uw verkeer en stelt verbeteringen voor. U kiest het beste resultaat en past eventuele verbeteringen zelf toe. Ga hiervoor naar de pagina Experimenten en klik op Origineel behouden of Variatie toepassen, afhankelijk van de uitkomst van het experiment.

• Automatisch optimaliseren uit

Google voert geen experimenten uit voor uw verkeer.

5. Klik op Instellingen opslaan.

Meldingen

Er wordt een melding in uw account weergegeven als 'Automatisch optimaliseren' start met een experiment. U ontvangt een e-mail als een experiment is voltooid en u een beslissing moet nemen. Als Google verbeteringen voor u mag toepassen, ontvangt u een melding over de toegepaste wijzigingen. Meer informatie over hoe u uw e-mailvoorkeuren kunt wijzigen, leest u hier.