Mahdollisuudet ja kokeilut

Automaattisen optimoinnin asetuksen muuttaminen

Voit muuttaa automaattisen optimoinnin asetusta näin:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse Optimointi ja sitten Kokeilut.
  3. Klikkaa nykyistä automaattisen optimoinnin asetusta, kuten Automaattinen optimointi käytössä ‑asetusta.
  4. Valitse "Automaattinen optimointi" ‑osiosta haluamasi vaihtoehto:
    • Automaattinen optimointi käytössä (suositus)

Google tekee kokeiluja liikenteelläsi ja ottaa parannukset automaattisesti käyttöön.

• Vain ehdotukset

Google tekee kokeiluja liikenteelläsi ja ehdottaa parannuksia. Valitset itse voittajan ja otat parannukset käyttöön. Voit tehdä tämän siirtymällä Kokeilut-sivulle ja klikkaamalla joko Säilytä alkuperäinen tai Käytä muunnelmaa kokeilun tuloksista riippuen.

• Automaattinen optimointi pois käytöstä

Google ei suorita kokeiluja liikenteelläsi.

5. Klikkaa Tallenna asetukset.

Ilmoitukset

Tililläsi näkyy ilmoitus, kun automaattinen optimointi aloittaa kokeilun. Saat sähköpostiviestin aina, kun kokeilu päättyy ja sinun on tehtävä päätös. Jos olet antanut Googlelle luvan ottaa parannukset käyttöön puolestasi, sinulle ilmoitetaan muutoksista. Lue lisää sähköpostitilausten muuttamisesta.