Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Tipus de missatge d'usuari

A la pàgina Privadesa i missatges, podeu gestionar i veure diversos tipus de missatges.

Missatges sobre l'RGPD

Aquest tipus de missatge es mostra als usuaris aptes de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) i del Regne Unit a fi d'ajudar a obtenir el consentiment que exigeix el Reglament general de protecció de dades per a la difusió d'anuncis.

Sobre el Reglament general de protecció de dades (RGPD)

• Regions afectades: l'EEE i el Regne Unit.
  • Descripció: l'RGPD és una llei europea de protecció de dades que va entrar en vigor el maig de 2018. Es va dissenyar per protegir les dades personals dels usuaris de l'EEE i s'aplica a totes les sol·licituds d'anunci i visualitzacions de pàgina generades per usuaris de l'EEE o del Regne Unit. Hi ha diverses maneres d'obtenir el consentiment dels usuaris que es troben a les regions afectades, com ara la pàgina Privadesa i missatges d'AdSense.
  • Recursos:

Missatges relacionats amb la CPRA

Aquest tipus de missatge es mostra als usuaris aptes dels Estats Units a fi d'ajudar a obtenir el consentiment que exigeix la Llei de drets de privadesa de l'estat de Califòrnia (CCPA) per a la difusió d'anuncis.

Sobre la Llei de drets de privadesa de l'estat de Califòrnia (CPRA)

• Regions afectades: Califòrnia (EUA)
  • Descripció: La Llei de drets de privadesa de l'estat de Califòrnia (CPRA) és una nova llei de privadesa de dades que estableix diversos drets per als residents de l'estat de Califòrnia. La llei s'aplica a les empreses que operen a Califòrnia i compleixen algun dels criteris relacionats amb els ingressos, el tractament de dades i altres factors. La CPRA requereix que es doni als residents el dret de desactivar la venda ("sale") de la seva informació personal ("personal information"), d'acord amb la definició que fa d'aquests termes la CPRA. Aquesta opció s'ha d'oferir mitjançant un enllaç amb el text "Do Not Sell My Personal Information" (No vull que vengueu la meva informació personal) en un lloc destacat de la pàgina d'inici de la part venedora ("selling party"). La CPRA contempla algunes excepcions pel que fa a la definició del terme "sale", en el sentit que no totes les transferències d'informació personal es poden considerar vendes. Per exemple, no es considera una venda el fet de transferir informació personal a un proveïdor de serveis ("service provider") de conformitat amb la llei.
  • Recursos:

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.